2020 Taşıt Kredisi Faiz Oranları

2020 Taşıt Kredisi Faiz Oranları
2020 Taşıt Kredisi Faiz Oranları

2020 Taşıt Kredisi Faiz Oranları – Düşen faiz oranlarıyla birlikte yeni bir taşıt almanın ya da taşıtınızı değiştirmenin zamanı başlıyor. Daha az bütçe ayırarak nasıl daha iyi bir taşıta sahip olabiliriz bunun yollarını bilmemiz gerekiyor.

2020 Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Taşıt kredisinde de diğer kredilerde olduğu gibi tek haneli faiz oranlarını görmemiz mümkün görünmüyor. Ancak sıfır virgüller bile bizlere büyük avantajlar sağlıyor. 2019 yılı taşıt kredisi faiz oranlarının en uygunu bile % 1,52 iken 40.000 TL 60 ay vade ile %0,94 oranında kredi imkanı sunuyor.

Bu dönemde ki en düşük faiz oranı %0.94 iken en yüksek faiz oranı ise yine 40.000 TL 60 ay vade ile %1.45 oluyor.

Taşıt Kredisi Almak İçin Doğru Zaman mı?

Bankaların ciddi faiz indiriminde gittiği, ödeme planlarında tüketiciye oldukça büyük imkanlar sağladığı bu dönem kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kredi faiz oranlarının sıfırlı rakamları görmesi ise avantaj oluşturuyor.

Taşıt Kredisi Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

En çok dikkat etmemiz gereken husus elbette ki bütçeniz. Ne kadar para vereceğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz para miktarı.

İyi bir bütçe hesaplaması yapmalı buna göre ödeme planı belirlemelisiniz. Gelir gider dengenizi iyi bir şekilde kurmanız gerekiyor.

Faiz oranlarını iyi araştırmalı, en düşük oranlı bankayı tercih etmeli. Mümkün oldukça vade süresini kısa tutmanız gerekiyor. Taşıt kredisi bankadan bankaya ve piyasaların durumuna göre sürekli bir değişkenlik gösteriyor. Bu değişimi takip edip en düşük faiz oranlarının olduğu anı saptamak gerekiyor.

2020 Taşıt Kredisi Faiz Oranları Nasıl Hesaplarım?

Taşıt kredisi kullanmak diğer kredileri kullanmaktan biraz daha farklılık gösteriyor. Aracınızı ipotek ettirerek alacağınız bir kredi olduğu için sadece faiz oranını göz önünde bulundurmak sizi yanıltabilir bu noktada dikkatli olmalısınız. Bir diğer önemli kısım ise ikinci el ve sıfır araçlar arasındaki kredi farklılığıdır. Ne tür bir araç alacağınıza karar vermelisiniz.

Taşıt Kredisi Nasıl Alırım?

Online araştırma yapmanız size fayda sağlayacaktır. En düşük faiz oranlarını görebilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz. Karar verdikten sonra size en uygun bankadan kredi başvurusunda yine online olarak veya bankaya bireysel olarak başvuru yapabilirsiniz.